Újuljatok meg ti is, és a kapcsolatotok is egy páros thai masszázzsal!

Újuljatok meg ti is, és a kapcsolatotok is egy páros thai masszázzsal!

A szerelmi kapcsolatok tartósságának egyik záloga az, ha gyakran vesztek részt közös programokon, amelyek mindkettőtöknek örömet okoznak. Mi azt ajánljuk, az idei Bálint-napon lépjetek ki a szokásos virág, csoki, cuki plüss állatka, és lufi ajándékozásának bűvköréből, és vegyetek részt valami olyan programon, amely egyszerre tölti fel energiával a testeteket, és a lelketeket is.

Hagyományos ajándék helyett, inkább különlegeset
Thai masszázst ajándékozni Valentin-napra lehet, hogy nem annyira elterjedt, mint a vörös rózsa, de hidd el, ennek a hatását tovább élvezhetitek, mint a vágott virág szépségét.

Az sincs kizárva, hogy valódi közös élmény legyen a masszázs is, éljétek át együtt azt az ellazító, felfrissítő élményt, amelyet a páros thai masszázs nyújthat.

Ha már próbáltad, tudod, hogy a tradicionális thai masszázs több évezredes tudást sűrít egyetlen kezelésbe. Energizáló hatását ti is megtapasztalhatjátok, ha kipróbáljátok. Ha még sosem voltatok thai masszázson, a Valentin-nap remek alkalom arra, hogy együtt fedezzétek fel először ennek a masszázs típusnak a jótékony hatásait.

Mit kaptok a páros thai masszázstól?
Egy fantasztikus közös élményen kívül, amit még sokáig emlegetni fogtok? Nos, bevalljuk, veszélyei is lehetnek, mert az is benne van a pakliban, hogy thai masszázs-függők lesztek.

No, de fordítsuk komolyra a szót: profi thai masszőrjeink, a thai masszázs minden szabályát betartva, a fokozatosság elvét követve masszírozzák majd át az egész testeteket. A masszázst a lábaknál kezdik, és innen haladnak a fej irányába, miközben a testeteken lévő akupresszúrás pontok masszírozásával, elősegítik a testetekben lévő energiák áramlását. Ezek után következnek a nyújtások, feszítések, amelyek során különféle jóga pozíciókat vesz majd fel a testetek.

Aggódnotok nem kell, a professzionális thai masszőrjeink pontosan tudni fogják, hogy melyik az a pozíció, amelyet a testetek igényel, vagy még elbír. Minden egyes mozdulatot, amelyet a test egyik oldalán elvégeztek, pontosan ugyanúgy meg fogják ismételni a másik oldalon is. Ez az egyik alappillére annak, hogy ne csak a test, hanem a lélek is kiegyensúlyozott állapotba kerüljön a masszázs végére.

Hagyományos, vagy olajos legyen? Sokáig tartson, vagy még tovább?


Kedvetektől függően a páros thai masszázst választhatjátok:
- hagyományos formában, amelynek során kellemes, kényelmes, laza ruházat viselése ajánlott,
- vagy olajos masszázsként, amelynek során a kezeléshez használandó olajokat az aktuális igényeid és hangulatod, illetve a masszázs igénybevételének oka szerint is megválaszthatod.

A páros thai masszázs időtartama lehet 60, 90, vagy 120 perc, attól függően, hogy mennyi időt szeretnél magatoknak adni, ebben a különleges élményben való elmélyedésre.

A masszázs időpontja előtt néhány órával ajánlott kerülni az étkezést, tehát mindenképpen a romantikus vacsora előtt gyertek. Utána viszont bőséges folyadékfogyasztás ajánlott, és némi idő hagyása a pihenésre. Hiszen attól, hogy ti csak passzív résztvevői vagytok a mozdulatoknak, az izmaitok ugyanúgy meg lesznek dolgoztatva, és el lesznek fáradva, mint egy kiadós edzés után.

Ha szeretnél ebben az évben teljes regenerálódást, és közös élményt adni a párodnak Valentin-napra, foglalj időpontot most a páros thai masszázsunkra! Újítsd meg, és helyezd új magasságokba a szerelmetekkel együtt, a testi-lelki egészségeteket is!

Copyright 2024 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com