Az egészséges lélek titka: masszázs

Az egészséges lélek titka: masszázs

A lélek, mint fogalom igen eltérő módon definiálható, hiszen egy kézzel meg nem fogható dolog működésének megértése nem éppen a legegyszerűbb. Talán sejtésünk van arról, hogy az életünket valamilyen szinten meghatározza, befolyásolja, de mi lenne, ha azt mondanánk, hogy sokkal fontosabb a lelki egészség megteremtése attól, mint gondolnád!

A testetlen élőlény

A jó életminőség megteremtése gyakran függ a tárgyak és létbiztonságot megadó anyagi javak megszerzésétől, valamint a kiegyensúlyozott és harmonikus lelki állapottól. A lelkünk az ún. “testetlen élőlény” úgy dolgozik, működik bennünk, akárcsak egy gépezet, mely a gondolataink vezérlésén át határozza meg hangulatunk, érzéseink.

Ha a lélek nincs megfelelő állapotban akkor a test sem lesz

Ahhoz, hogy mindezt megértsük kicsit lejjebb kell ásnunk a lélek bugyraiban. Bizony a mai rohanó, elvárásokkal teli világunkban kiemelten fontos a lelki egészség megteremtése. Ehhez pedig a testben lévő energiavonalak szabad áramlására van szükség. Ha trauma ért minket, lelkiismeret-furdalással küzdünk, szégyent érzünk, szeretet megvonástól szenvedünk vagy esetleg gyűlöletet érzünk valaki iránt, akkor az energiavonalak áramlása leblokkol. Ez azért jelent problémát, mivel így lelki szinten félelmekkel, depresszióval, gátlásokkal és pánikbetegséggel küzdünk. Érzelmeink és tudatunk leblokkol, így szinte elérhetetlenné válik a boldog kiegyensúlyozott életforma.

A legnagyobb veszélyt a depresszió kialakulása jelentheti, amiben jelenleg 120 millió ember szenved a világon. Fontos, hogy a napi teendők mellett szánjunk időt a stressz levezetésére, és arra, amit igazán szeretünk csinálni.

Szerencsére a kínai orvoslás nagymesterei átadtak számunkra egy kiváló receptet a lelki egészség megteremtésére, ami nem más mint a masszázs tudománya!


Mivel tud többet a masszázs, mint más stressz levezetésére alkalmas tevékenység?

A masszázs a testet és lelket felszabadító, gyógyító érintések egyvelege. Ez a fajta kommunikáció évezredeken át formálódott, átalakult még el nem érte jelenlegi állapotát. Az érintés szeretete szinte mindenkibe bele van kódolva, hiszen nem a testnek, hanem a léleknek van szüksége rá. Népszerűségét jogosan érdemelte ki, közérzetjavító és betegségmegelőző hatásának köszönhetően.

A lélek masszázsa

A betegségek általában lelki eredetűek, aminek kezelése gyakran kimerül néhány tablettában és feledésbe merülnek olyan lehetséges alternatívák, mint például a masszázs, amit akár a lélek megmentőjének is nevezhetünk.

A testorientált masszázstechnikák nagy előnye, hogy céljuk a testben lévő energiablokkok fellazítása. Ezt leggyakrabban profi szakemberek végzik, akik tudják, hogy a megfelelő kezeléshez szükség van a tudatos mozdulatok elvégzésére és az ő kiegyensúlyozott nyugodt energiájukra is.

A pihentető, nyugtató masszázs hatására a test egy relaxációs üzemmódba kapcsol. Az idegrendszer megnyugszik, a test ritmusa lelassul, így leszünk képesek rá, hogy önmagunkat egy mélyebb szinten is megismerjük. A gondolatok bennünk egyre elcsitulnak, és elménk előtt megnyílik az út a nyugtató alvás felé. Az eljárás végeztével testünk és lelkünk felszabadul, feltöltődünk energiával, fogékonyabbak leszünk a boldog pillanatokra!

Gyógyíts meg lelked Thailine szalonjaink szolgáltatásaival!

Szalonjainkban magukra és környezetükre is igényes, tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak, akik megteremtik számodra azt az én-időt, amire igazán vágysz. Hozd létre az összhangot magadban, hogy később összhangban lehess minden mással, ami a boldog élethez szükséges.

Várunk téged a hét minden napján budaörsi és Gyömrői úti szalonjainkba, válaszd pihentető masszázsszolgáltatásaink!

Ha nem akarsz lemaradni friss tartalmainkról, kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon.  


FONTOS:

Komolyabb mentális probléma esetén (ha súlyosbodó hangulatingadozásokkal és erős depresszív gondolatokkal találod szembe magad), keress fel egy szakembert, aki tud segíteni a nehézségek leküzdésében! 



Copyright 2024 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com