Páros masszázs

A legjobb dolgokat az életben szeretjük megosztani azokkal, akiket szeretünk. Hiszen egy közös élményszerzés, pláne, ha az az élmény kellemes, plusz pozitív töltetet ad a kapcsolatainkhoz, és új értékeket is teremthetünk általuk.

Nincs ez másként a masszázzsal sem. A Thailine Szalonokban már arra is van lehetőséged, hogy páros élménnyé alakítsd a hagyományos thai, vagy akár az olajos masszázst.

Gyere el a pároddal, családtagoddal, vagy a legjobb barátoddal, és élvezzétek 60, 90, vagy 120 percen át hozzáértő thai masszőzeink csodát tevő kezeinek a munkáját. A masszázs végén pedig mindketten felfrissülve, ellazulva, és új közös élmények emlékeivel távozhattok. De csak a következő masszázsig intünk búcsút, mert ha egyszer részesei lesztek egy ilyen élménynek, biztosak vagyunk benne, hogy meg akarjátok majd ismételni.

Budaörsi, zuglói és a Gyömrői úti szalonunkban egyaránt választhatod ezt a masszázstípust. Egyeztess időpontot azzal, akivel jönni szertetnél, és jelentkezz be hozzánk páros masszázsra most!

Copyright 2024 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com