Thai masszázzsal a derék- és hátfájás ellen

Thai masszázzsal a derék- és hátfájás ellen

Igencsak sokan szenvedünk hát-, illetve derékfájással, ami nem meglepő sajnos. A rohanó világ ráadásul arra kényszerít minket, hogy azonnal saját kezünkbe vegyük az ügyet, és nekiálljunk gyors és könnyű megoldást keresni. Az internet pedig rengeteg praktikát és tanácsot ont a nyakunkba ilyen helyzetekre is. Azonban nem árt, ha óvatosak vagyunk, és nem próbálunk ki olyan masszázstippeket és fogásokat, melyekhez egyáltalán nem értünk. Bízzuk magunkat inkább szakemberre, nem fogjuk megbánni!

Mi lehet az oly gyakran kínzó hát- és derékfájdalom oka?

Egyre többet kényszerítjük bele testünket olyan pozíciókba, melyek felelősek lehetnek a fájdalmainkért. Ugyanakkor kevesebb időnk jut olyan testmozgásra, mellyel ellensúlyozhatnánk például az ülő munka és a rossz testtartás okozta kellemetlenségeket. A fájdalom természetesen sokféle lehet, pontosan azért, mert rengeteg különböző okra vezethető vissza. A már említett, mozgáshiányos életmód és a helytelen testtartás mellett szóba jöhet még egy hirtelen rossz mozdulat, vagy túlzott megerőltetés is, amikor izom-, vagy ízületi húzódás miatt fáj a hátunk. De állhat a háttérben sérülés, esetenként pedig súlyosabb, gerincet érintő betegség is. Derékfájás szintén hasonló okokból kínozhat minket, és nagyon gyakori jelenség, hogy a kettő együtt jár. 

Hogyan segít mindezen a thai masszázs?

A több ezer éves hagyományokon alapuló thai masszázs célja, hogy a fent említett fájdalmakat eloszlassa, a merevségeket feloldja, és szabad energiaáramlást biztosítson testünkben. Mindezt az izmok nyújtásával, „kihúzásával”, nyomásával, illetve különböző testhelyzetek felvételével biztosítja. Segítségével egy rugalmasabb, egyben oldottabb és elengedett állapotba kerülünk. Így tökéletes megoldást jelenthet a hát- és derékfájás kezelésére.

A thai masszázs csökkenti a ezeket a fájdalmakat, sőt, akár teljesen el is mulaszthatja őket. Ez azért lehetséges, mert nem csupán ideiglenes segítséget nyújt a fájdalmas területeken, hanem az egész testet energetizálja, egyensúlyba hozza, így testileg és szellemileg is aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Az izmok merevsége megszűnik, ruganyosnak érezzük magunkat utána és könnyedebb lesz a mozgásunk is. 

Elérhető thai masszázsok a Thailine Szalonokban

A ThailineThai Masszázs Szalonokban – Budaörsön és a Gyömrői úton egyaránt – hatékony segítséget kaphatsz derékfájás, és természetesen hátfájás ellen is. Igénybe vehetsz 60, 90, illetve 120 perces thai masszázst is attól függően, hogy melyik a szimpatikusabb, melyik fér bele az idődbe. Az biztos, hogy nem fogod megbánni, hiszen a szakavatott kezek egyértelműen megszabadítanak majd a kellemetlen fájdalmaktól. 

Bejelentkezés előtt azonban ne felejts el egyeztetni az orvosoddal, hiszen a derékfájdalom sajnos olyan problémákra is utalhat, amely érintheti a veséket, a prosztatát vagy a petefészket. Amennyiben nem áll fenn hasonló egészségügyi gond, és csak meghúzódott a hátad vagy a derekad, akkor a thai masszázs egyértelműen a legjobb megoldást jelentheti.

Copyright 2022 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com