Tedd hatékonyabbá a fogyókúrád thai masszázzsal!

Tedd hatékonyabbá a fogyókúrád thai masszázzsal!

Rengeteg lehet hallani, olvasni mindenféle praktikákról, fogyókúrákról, speciális diétákról, amelyek mind azzal kecsegtetnek, hogy a végére pontosan olyan karcsú leszel, mint szeretnél. Az egyik hosszabb, a másik rövidebb idő alatt nyomja vissza a mérleg nyelvét oda, ahova kívánod – legalábbis az ígéret szerint. 

Ha egyetlen tanácsot megfogadsz, akkor az az legyen, hogy azoktól a módszerektől óvakodj, amelyek azt ígérik, hogy nagyon sok súlytól nagyon gyorsan megszabadítanak. Ezek általában sem az emésztőrendszerednek, sem a szöveteidnek nem válnak a hasznára sem rövid-, sem hosszú távon. Azt viszont most elmondjuk, hogy miképpen tudod kiegészíteni és hatékonyabbá tenni a fogyókúrád a thai masszázs segítségével. 

A masszázs, ami tetőtől talpig jól esik

A teljes testre kiterjedő thai masszázs előnye, hogy tényleg a lábad ujjától a fejed búbjáig megdolgozza a tested, és a több ezer éves fogások nyomán, valósággal újjászületsz, mire vége a kezelésnek. 

A hozzáértő kezeknek köszönhetően hatékonyan oldódik a fizikai és lelki stressz, felpezsdül a vérkeringés, a nyirokkeringés, és ellazulnak az izmok. 

Segít a thai masszázs a fogyásban? 

Önmagában a masszázstól nem ígérjük, hogy le fog fogyni bárki. De ha odafigyelsz az étkezésedre, és egy picit sportolsz, akkor már néhány hét alatt észreveheted, hogy elkezdenek leolvadni rólad a kilók. 

Fontos tisztáznunk, hogy önmagában a thai masszázs nem fogyasztó masszázs! Segíthet viszont a fogyásban! 

Hogyan?

Az thai masszázs során a masszőz mozdulatai közvetlen hatást gyakorolnak a nyirokrendszerre és a keringési rendszerre, amelynek köszönhetően felpezsdül a vérkeringés. Ennek nyomán az anyagcsere is felgyorsul, ez a folyamat pedig kedvező hatással van a kilók elvesztésének menetére is.

Az olajos thai masszázs során használt készítmények, és a tradicionális thai masszázs technikája kölcsönösen kedvezően erősítik fel egymás hatását és segítik a súlycsökkenést. A feleslegesen felgyülemlett salakanyagokat, és méreganyagokat kiürítik a szervezetből, és a kötőszöveti állományból, ragyogóbbá teszik a bőrt, és tónusba hozzák a testet.

Az éppen aktuális célnak megfelelő olajokat és a thai masszázs fogásait együttesen alkalmazva, szép eredmények érhetőek el a narancsbőr kezelésében is, amely sok hölgy önbizalmát csorbítja. Sajnos a cellulitisz a fogyás ellenére, sőt még utána is sokáig ragaszkodik hozzánk, de az olajos thai masszázzsal, a megfelelő táplálkozással, és a rendszeres sporttal együtt, akár teljesen és végleg búcsút inthetünk neki is. 

Ha szeretnéd te is a saját bőrödön érezni az évezredes masszázstechnika előnyeit, és a testeddel együtt a lelked és az elméd is felfrissíteni, mindezt úgy, hogy még a fogyókúrádat is támogatod vele, akkor kattints ide, és foglalj mielőbb időpontot a teljes testre kiterjedő olajos thai masszázsunkra!

Ha tetszett blogcikkünk, kövess minket Facebook oldalunkon is, hogy ne maradj le a következőről sem! Ha pedig már jártál nálunk, ne felejts el egy véleményt is otthagyni a megfelelő helyen, az értékeléseknél! Minden visszajelzésnek nagyon örülünk! És ne feledd! Ép testben, ép lélek – ehhez segíthet hozzá a thai masszázs!

Copyright 2024 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com