Mondd, te mit választanál? Ismerd meg a thai masszázs fajtáit!

Mondd, te mit választanál? Ismerd meg a thai masszázs fajtáit!

Hagyományos thai masszázs (Thailine Budaörs, Thailine Gyömrői út)

A tradicionális thai masszázs hatékonysága nagyon szerteágazó, és nem csak konkrét akut problémák megoldására alkalmazható sikerrel, hanem a betegségek megelőzésében és az egészség megőrzésében is fontos szerepe van évezredek óta. 

Ezt válaszd, ha
- alvászavarokkal küzdesz,
- mozgásszegény életmódot folytatsz,
- ülő-, vagy állómunkát végzel,
- emésztési problémáid vannak,
- ízületi problémáid vannak,
- műtét utáni rehabilitáció kiegészítő kezeléseként szeretnéd alkalmazni,
- erősítenéd az immunrendszered.

Ellenjavallatok:

Várandósság, vagy a menstruáció első napjai, visszér, trombózis, szívelégtelenség, súlyos csontritkulás, friss traumatikus, vagy agyi sérülések, instabil pszichés állapot, magas láz, vagy fertőző betegség esetén.

Thailine-tippek:
Hogy biztosan jó élményben legyen részed, a masszázs előtt néhány órával már ne egyél!
Utána viszont adj időt magadnak a pihenésre, hiszen annak ellenére, hogy te passzív résztvevője vagy a masszázsnak, az izmaid jól meg lettek dolgoztatva, nyújtva. Ne hanyagold el masszázs után a bőséges folyadékpótlást sem!

Olajos masszázs (Thailine BudaörsThailine Gyömrői út)

Az olajos masszázs jóval fiatalabb, mint a tradicionális thai masszázs. Abban persze azonosak, hogy a masszázs különleges mozdulatait szintén a thai energiapályákon végezik. Különlegessége, hogy magába olvasztja Nyugat és Kelet legfontosabb masszázstechnikáit, hogy a relaxáció legmagasabb fokára juttasson. 

Az olajos masszázs kiválóan serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, és ellazítja az izomzatod. A kezeléshez használandó olajokat az aktuális igényeid és hangulatod, illetve a masszázs igénybevételének oka szerint is megválaszthatod.  

Csak rajtad áll, hogy 30, 60, 90 vagy 120 percet adsz magadnak a teljes tested regenerálódására, és felfrissülésére. Budaörsi és a Gyömrői úti szalonunkban egyaránt választhatod!

Thailine tipp:
Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor tudja igazán kifejteni a hatását, ha a masszázst követően néhány óráig nem zuhanyzol le.

Hát, nyak és fejmasszázs (Thailine Budaörs)

Ha a belgyógyászatban létezik menedzserszűrés, akkor a thai masszázs szalonokban a hát, nyak és fejmasszázst, nyugodtan nevezhetnénk akár menedzser-masszázsnak is.

Különösen azoknak ajánljuk, akik munkahelyükön fokozott stressznek vannak kitéve. Ezzel a masszázzsal sikeresen fokozhatod a teljesítőképességed, felpezsdíti a vérkeringésed, de meg is nyugtat. 

Segítségével hatásosan tudjuk oldani a hát, a váll, és a nyak környékén a rossz tartás és a stressz következtében kialakult izmok feszességét. Ülőmunkát végzőknek kifejezetten ajánljuk! 30, 45 és 60 perces időtartamban is választhatod, a budaörsi Thaline Szalonban!

Négykezes masszázs (Thailine Budaörs)

Ha igazán sokat szeretsz kapni a jóból, válaszd a négykezes masszázsunkat, amely során kettő helyett, egyszerre négy kéz munkálkodik a tested izmainak megmozgatásán, és energiával való feltöltésén.

Ezt a masszázst budaörsi és Gyömrői úti szalonunkban is  kérheted, 60 vagy 90 perces időtartammal, és választhatod hagyományos thai, vagy olajos masszázs formájában is.

Masszázs pároknak (Thailine Budaörs)

A legjobb dolgokat az életben szeretjük másokkal együtt átélni, hiszen a közös élményszerzés plusz értéket ad a kapcsolatainkhoz. Nincs ez másként a masszázs esetében sem. 

Nálunk páros élménnyé alakíthatod a hagyományos thai, vagy akár az olajos masszázst. 60, 90, vagy akár 120 percen át is élvezhetitek a hozzáértő masszőz kezek munkáját a Thaline Szalonokban, Budaörsön és Budapesten. Hozd el a párodat, vagy a legjobb barátod, és oszd meg vele is ezt az igazán egzotikus élményt!

Lábmasszázs (Thailine Budaörs, Thailine Gyömrői út)

A thai lábmasszázs nem egy egyszerű talpmasszázs! A talpon, a vádlin, a térden, és a combon elhelyezkedő akupresszúrás pontok masszírozásával fokozható az ezekhez a pontokhoz rendelt szervek vérbősége, javul az anyagcsere, a nyirokkeringés, így tulajdonképpen beindítja a saját szervezeted öngyógyító erejét.

A lábmasszázs egy kényelmes fotelben ülve történik, hozzá egy speciális fa pálcikát is használunk, amellyel masszázs mozdulatokat is végzünk, emellett pedig stimuláljuk a reflexpontokat.

Gyömrői úti szalonunkban 30 és 60 perces, míg budaörsi szalonunkban 30,60 és 90 perces lábmasszázs közül választhatsz.

Reméljük hasznos és informatív volt ez a kis összefoglaló, és hamarosan szalonjainkban köszönthetünk! Addig is kövess minket Facebook oldalunkon is, és ha már jártál nálunk, ne felejts el egy véleményt is otthagyni a megfelelő helyen, az értékeléseknél! Minden visszajelzésnek nagyon örülünk!

Thailine Szalon Budaörs

Cím: 2040 Budaörs, Budapesti út 85. 

Telefonszám: +36 30 100 90 21

Időpontfoglalás ITT!


Thailine Szalon Budapest

Cím: 1103 Budapest, Gyömrői út 99. 

Telefonszám: +36 30 257 5150

Időpontfoglalás ITT!


Copyright 2024 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com