Év eleji frissesség? -  Így segít a masszázs a céljaid elérésében és a teljesítményed   növelésében

Év eleji frissesség? - Így segít a masszázs a céljaid elérésében és a teljesítményed növelésében

Masszázs hatása az érzelmi kiegyensúlyozottságra

Te is néha úgy érzed a válladon cipeled a világ gondját? Néha dühös vagy, olykor lehangolt és kedved sincs a mindennapi tevékenységek elvégzéséhez? Nem kell aggódnod, mert van kiút ebből az érzelmi állapotból. 

A masszázs nem csupán fizikai szinten fejti ki hatását, hanem rendkívül pozitív hatással van az érzelmi kiegyensúlyozottságra is. A masszázs során felszabaduló endorfinok segítik a stressz csökkentését. Egyfajta mentális pihenést is nyújt, segítve az elmét az aggodalmak feldolgozásában. Javul az alvásminőség, ami további pozitív hatást gyakorol az érzelmi kiegyensúlyozottságra. 


Masszázs és koncentráció? Na, ez a tuti párosítás!

Hazánkban a depresszió égető probléma! A világgazdaság adataiból megtudtuk, hogy a magyar felnőtt lakosság 15%-a élt már át súlyos depressziót és 7%-uk tartós depresszióval küzd. 

Ezért kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk a kezelésére! Az emberi koncentrációt befolyásolhatja még a depresszión kívül a szorongás, az alvásprobléma, és más szellemi kihívás is. Ezek a tényezők gyakran akadályozhatják a hatékony munkavégzést és a fókusz fenntartását, melyek azonban masszázzsal javíthatók. Emellett segít még csökkenteni az ADHD-vel vagy akár krónikus fáradtsággal járó koncentrációs nehézségeket is.


Hogyan segít a masszázs az agyi kognitív funkciók javításában?

A masszázs hozzájárul ahhoz, hogy az agy jobban legyen ellátva oxigénnel. Ez a folyamat lendületet ad a szürkeállomány aktivitásának. Emellett a masszázs csökkenti a kortizol nevű stresszhormont.  Az izmok pihenése és a stressz szint csökkenése révén az agy egy nyugodtabb állapotba kerül. Ezek az összetevők együttesen elősegítik, hogy az agy kognitív funkciói, mint például a memória, a koncentráció és a problémamegoldó képesség, hatékonyabban működjenek.


Ha úgy érzed, elveszted a fókuszt, ne a kávé után nyúlj, inkább próbáld ki masszázsszolgáltatásaink!

Budaörsi és Gyömrői úti szalonunkban is pihentető, relaxáló masszázs szolgáltatásokat nyújtunk, mint például az olajos masszázs, hát-, nyak-, és fejmasszázs, négykezes masszázs és lábmasszázs. Válaszd a számodra megfelelőt 30, 60, 90 vagy 120 percen át. 

Kövess minket közösségi oldalunkon, hogy ne maradj le legfrissebb híreinkről és ajánlatainkról!


Tovább olvasnál? Olvasd el korábbi cikkeink!


Copyright 2024 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com